«Λυτρωτής» ο Καρέλης, «πεντάρα» η Σταντάρ

Με γκολ του Νίκου Καρέλη στο 88’ η Γκενκ απέφυγε νέα «γκέλα» και επικράτησε 1-0 της Σεντ Τρούιντεν για την 11η αγωνιστική του Βελγικού πρωταθλήματος.

Με γκολ του Νίκου Καρέλη στο 88’ η Γκενκ απέφυγε νέα «γκέλα» και επικράτησε 1-0 της Σεντ Τρούιντεν για την 11η αγωνιστική του Βελγικού πρωταθλήματος. 

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Τελικά, τη λύση έδωσε ο Έλληνας φορ δέκα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, χαρίζοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Αντίθετα, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, Σταντάρ Λιέγης είχε εύκολο έργο, καθώς συνέτριψε (5-0) τη Μπέβερεν, με τους Ράμαν και Ορλάντο Σα να σημειώνουν από δύο γκολ.

Τέλος, η Έουπεν πέτυχε μια επική ανατροπή (3-2) απέναντι στη Γάνδη και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Μπορεί οι γηπεδούχοι να βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, ωστόσο εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι από το 50’ έπαιζαν με παίκτη παραπάνω, κατάφεραν να φέρουν… τούμπα το ματς.

Στο 70’ ο Σίλα μείωσε σε 1-2, στο 90’ ο Κάσες έφερε το ματς στα ίσια και τρία λεπτά αργότερα ο Ταουλεμεσε ολοκλήρωσε μια επική ανατροπή (3-2). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.