Διαδικαστική νίκη και ημιτελικός για την Άντερλεχτ

Με «προίκα» το 0-3 του πρώτου ματς, η Άντερλεχτ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Ζούλτε Βέρεγκεμ και με 4-2 πιστοποίησε την παρουσία της στα ημιτελικά του βελγικού Κυπέλλου.

Με «προίκα» το 0-3 του πρώτου ματς, η Άντερλεχτ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Ζούλτε Βέρεγκεμ και με 4-2 πιστοποίησε την παρουσία της στα ημιτελικά του βελγικού Κυπέλλου.


Κλίεσταν (26′, 45’+1′) και Γκοχί (41′) μετέτρεψαν το παιχνίδι σε «πάρτι» στο «Κονστάντ βαν ντεν Στοκ» με τον Λεγιά να γράφει το 4-0 στο 69′.


Παρά την αποβολή του Μεντί στο 63′, η Βάρεγκεμ εκμεταλλεύτηκε την αναπόφευκτη χαλάρωση των γηπεδούχων και με τέρματα των Τραϊκόφσκι (76′ πεν.), Μπεντεκέ (86′) έφυγαν από τις Βρυξέλες με το τιμητικό 4-2.


Στον ημιτελικό, η Άντερλεχτ θα αντιμετωπίσει τη Γάνδη, που μετά το 1-4 στην έδρα της Λόκερεν σφράγισε το εισιτήριό της με νίκη 1-0 (Ντετζεγκερέ 63′).


Στον άλλο ημιτελικό, προέκυψε ντέρμπι του Μπριζ, αφού η ήδη προκριμένη Κλαμπ, θα αντιμετωπίσει τη Σερκλ, που παρά την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς στην έδρα της Σαρλερουά, με τέρματα των Μουζακί (68′) και Μπούιλ (90’+6′) έφτασε σε σκορ πρόκρισης με 2-0. Και στα 90 λεπτά αγωνίστηκε για λογαριασμό των ηττημένων ο Στέργος Μαρίνος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.