Ανάσα με το ζόρι για την Άντερλεχτ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, επέστρεψε στις νίκες στην Pro League του Βελγίου, επικρατώντας με 2-1 της Σερκλ Μπριζ για τη 17η αγωνιστική.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, επέστρεψε στις νίκες στην Pro League του Βελγίου, επικρατώντας με 2-1 της Σερκλ Μπριζ για τη 17η αγωνιστική.

Για μία ακόμη φορά η ομάδα του φαν ντεν Μπρομ παρουσιάστηκε μέτρια, αν και προηγήθηκε στο 30΄ με τον Μπρούνο. Για τη Σερκλ ισοφάρισε ο Καμπανάγκα στο 58΄ μετά από συνεργασία με τον φαν Έενο, ενώ ο Μίτροβιτς «λύτρωσε» την Άντερλεχτ στο 86΄ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Τέσσερα λεπτά νωρίτερα (82΄) οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν νωρίτερα τη νίκη, με τον Μπρούνο ν΄ αστοχεί σε χτύπημα πέναλτι.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Άντερλεχτ έφτασε τους 34 βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με τους φιλοξενούμενους να μένουν ένατοι με 20. Η Σταντάρ Λιέγης πέρασε εύκολα από το «Φαντερπόορτεν» της Λιρς, με 5-0, και συνέχισε να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 40 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έμειναν, με 17, στις χαμηλές θέσεις του πίνακα της Pro League. Μπατσουάγι (15΄, 50΄), Βενκέρ (73΄), ντε Καμάργκο (84΄) και Εμποκού (86΄) ήταν οι σκόρερ για τη Λιέγη. Με δέκα παίκτες (αποβολή Βενκέρ στο 87΄) τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι, χαμένο πέναλτι στο 68΄ είχε η Λιρς.

Στο Γκενκ-Λέουβεν 3-0, το σκορ άνοιξε για τους νικητές ο Κουμορτζί (49΄), με μεγάλη θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ο Γκόριους με δύο γκολ (68΄, 87΄) διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Τέλος, Κόρτραϊκ και Ζούλτε Βάρεγκεμ έμειναν σε ισοπαλία 1-1. Ο ντε Σμετ στο 19΄ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, η Ζούλτε πήρε το βαθμό στο 88΄ με τέρμα του Χαμπιμπού. Πέραν της Σταντάρ που είναι πρώτη και της Άντερλεχτ, η οποία συμπληρώνει την τετράδα, η Κλαμπ Μπριζ είναι δεύτερη με 36 πόντους όσους έχει και η Ζούλτε Βάρεγκεμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.