Υπάρχει ζωή στην Ατλέτικο

Τέλος στο αρνητικό σερί έβαλε η Ατλέτικο που νίκησε 3-0 τη Βαγιαδολίδ στη Μαδρίτη και θα μείνει για ακόμη μία εβδομάδα στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβισιόν είτε με συγκάτοικο, είτε με συγκάτοικους ή, το πιο δύσκολο απ' όλα, μόνη της.

Τέλος στο αρνητικό σερί έβαλε η Ατλέτικο που νίκησε 3-0 τη Βαγιαδολίδ στη Μαδρίτη και θα μείνει για ακόμη μία εβδομάδα στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβισιόν είτε με συγκάτοικο, είτε με συγκάτοικους ή, το πιο δύσκολο απ’ όλα, μόνη της. Αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα στα παιχνίδια Μπαρτσελόνα-Βαγεκάνο (Σάββατο, 21:00) και Χετάφε-Ρεάλ (Κυριακή, 18:00).

Το ματς στο «Βιθέντε Καλδερόν» τελείωσε ουσιαστικά λίγο μετά την έναρξή του χάρη στον Ραούλ Γκαρθία. Ο Ισπανός άσος άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′, ενώ στο 4′ έδωσε την ασίστ στον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Ό,τι κι αν είχε σκοπό να κάνει η Βαγιαδολίδ το ξέχασε γρήγορα και προφανώς δεν αντέδρασε ποτέ.

Το μόνο που κατάφερε ήταν να αντέξει μέχρι το 74′, όταν ο Γκοντίν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Κι αν οι γηπεδούχοι έμειναν στην πρώτη θέση, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν εντός της επικίνδυνης ζώνης και βλέπουν τα περιθώρια να στενεύουν.

Ατλέτικο (Σιμεόνε): Κουρτουά, Χουάνφραν, Ινσούα, Γκοντίν, Άλντερβαϊρελντ, Γκάμπι, Μάριο Σουάρεθ, Ραούλ Γκαρθία (64′ Ντιέγκο), Τουράν (76′ Νταβίδ Βίγια), Κόκε (79′ Σόσα), Ντιέγκο Κόστα

Βαγιαδολίδ (Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ): Ντιέγκο Μαρίνιο, Ρουκάβινα, Μαρκ Βαλιέντε, Πένια, Μίτροβιτς, Άλβαρο Ρούμπιο, Λάρσον (72′ Ράμα), Ομάρ Ράμος (46′ Οσόριο), Βίκτορ Πέρεθ, Ρόσι, Χάβι Γκουέρα (79′ Μανούτσο Γκονσάλβες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.