Συνεχίζει να ελπίζει η Βαγιεκάνο

Η Ράγιο Βαγιεκάνο συνέτριψε τη Μάλαγα με 4-1 και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για την παραμονή της στην κατηγορία, καθώς μείωσε τη διαφορά της από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Βαλένθια διέσυρε την ουραγό της βαθμολογίας Μπέτις με 5-0...

Η Ράγιο Βαγιεκάνο συνέτριψε τη Μάλαγα με 4-1 και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για την παραμονή της στην κατηγορία, καθώς μείωσε τη διαφορά της από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι “καθάρισαν” τη νίκη από το πρώτο κιόλα ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με 3-0. Μάλιστα τα δύο πρώτα τέρματα τα σημείωσαν με διαφορά δύο λεπτό. Συγκεκριμένα το σκορ άνοιξε ο Φάλκε στο 26′ και στο 28′ ο Αρμπίγια ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ ο Λαριβέι στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Ο Φάλκε στο 63′ πανηγύρισε το δεύτερο του τέρμα στην αναμέτρηση, αλλά το σκορ “έκλεισε” ο Γιακοβένκο, ο οποίος στο 72′ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Βαλένθια πέντε αστέρων…

Η Βαλένθια διέσυρε την ουραγό της βαθμολογίας Μπέτις με 5-0 και συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά Ευρώπης. Οι “νυχτερίδες” κατάφεραν στα τέλη του πρώτου μέρους να πετύχουν δύο γκολ και να βάλουν τις βάσεις για να πανηγυρίσουν ακόμα μία νίκη στο “Μεστάγια”. Ο Ματιέ στο 41′ έβαλε την πομάδα του σε θέση οδηγού στο σκορ, ενώ η Βαλένθια πήγε στα αποδυτήρια με δύο γκολ διαφορά, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Αλκασέρ στο 44′.

Ο Φεγκουλί στο 62′ έκανε το 3-0 και έξι λεπτά αργότερα και πάλι ο Αλκασέρ έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς. Ο Βάργκας στο 79′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Βαλένθια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.