Σιμεόνε: «Συγκινήθηκα με τον κόσμο»

Συγκίνηση έφερε στον Ντιέγκο Σιμεόνε η στάση των φιλάθλων της Ατλέτικο Μαδρίτης, σχετικά με τον πρόσφατο θάνατο του Λουίς Αραγονιές.

Συγκίνηση έφερε στον Ντιέγκο Σιμεόνε η στάση των φιλάθλων της Ατλέτικο Μαδρίτης, σχετικά με τον πρόσφατο θάνατο του Λουίς Αραγονιές. Οι φίλαθλοι των «ροχιμπλάνκος» έμειναν σιωπηλοί μέχρι το όγδοο λεπτό της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και στη συνέχεια φώναξαν το όνομα του πρώην προπονητή της ομάδας τους.

Μετά το τέλος του αγώνα, όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 4-0 και πήρε «αέρα» τριών βαθμών από τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στη «μάχη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Αργεντινός τεχνικός δεν ξέχασε να αναφερθεί στον Ισπανό τεχνικό.

Χαρακτηριστικά, ο Σιμεόνε τόνισε: «Όταν κάποιος σαν τους Λουίς Αραγονιές μας αφήνει, σίγουρα υπάρχει ένα κενό και ένας πόνος. Συγκινήθηκα πολύ με τον κόσμο απόψε που παρέμεινε σιωπηλός μέχρι το 8ο λεπτό και μετά άρχισε να φωνάζει το όνομα του. Είμαι σίγουρος πως θα βρίσκεται ψηλά, ντυμένος στα κόκκινα και τα άσπρα και θα αισθάνεται πολύ ευτυχισμένος με το κουράγιο που δείχνει αυτή η ομάδα. Ήταν πάντοτε ένας θαρραλέος άντρας με χαρακτήρα».

Σχετικά με τη μετεγγραφή του Ντιέγκο, ο Αργεντινός τόνισε: «Ο Ντιέγκο είναι αυτό που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Θα μας δώσει προσωπικότητα, επιλογές στην εμπροσθοφυλακή και επιθετικότητα γενικότερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.