Άλωσαν τη Βαρκελώνη οι «νυχτερίδες»

Η Βαλένθια πέρασε νικηφόρα και πάλι μετά από 11 χρόνια απ' το «Καμπ Νου», επικρατώντας 3-2 με ανατροπή της Μπαρτσελόνα που υποχρεώθηκε στην πρώτη της εντός έδρας ήττα στην Πριμέρα Ντιβισιόν από τις 21 Απριλίου του 2012.

Η Βαλένθια πέρασε νικηφόρα και πάλι μετά από 11 χρόνια απ’ το «Καμπ Νου», επικρατώντας 3-2 με ανατροπή της Μπαρτσελόνα που υποχρεώθηκε στην πρώτη της εντός έδρας ήττα στην Πριμέρα Ντιβισιόν από τις 21 Απριλίου του 2012. Οι «μπλαουγκράνα» μετρούσαν παράλληλα 24 διαδοχικές νίκες στο σπίτι τους, αφού η τελευταία τους απώλεια βαθμών (ισοπαλία και πάλι με τη Ρεάλ) ήταν στις 7 Οκτωβρίου του 2012.

Η «Μπάρτσα» προηγήθηκε μόλις στο 7′ με ωραίο πλασέ του Σάντσες, ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε ο Παρέχο στο 44′. Στο 48′ ο Πιάτι με κεφαλιά έβαλε τη Βαλένθια μπροστά στο σκορ και παρά το 2-2 που έκανε ο Μέσι στο 54′ με εύστοχη εκτέλεση αυστηρού πέναλτι, οι «νυχτερίδες»… δάγκωσαν ξανά στο 59′ με τον Αλκάθερ και κράτησαν το 3-2 μέχρι τέλους.

Η Βαλένθια που κάνει μια κακή χρονιά ως τώρα πήρε ένα τεράστιο και πολύτιμο «τρίποντο» εκτός προγράμματος, ενώ η Μπαρτσελόνα έμεινε μεν στην πρώτη θέση, αλλά την Κυριακή ενδέχεται να πέσει ακόμη και στην τρίτη. Η ισόβαθμή της Ατλέτικο υποδέχεται τη Σοσιεδάδ, ενώ η Ρεάλ που βρίσκεται στο -1 αντιμετωπίζει την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές».

Μπαρτσελόνα (Μαρτίνο): Βίκτορ Βαλδές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Ζόρντι Άλμπα, Μασεράνο, Φάμπρεγας (77′ Τέγιο), Τσάβι (65′ Ινιέστα), Μπούσκετς, Μέσι, Σάντσες, Πέδρο

Βαλένθια (Πίτσι): Ντιέγκο Άλβες, Ρικάρντο Κόστα, Ματιό, Μπαραγάν, Χάβι Φουέγο, Φεγκουλί, Ντάνι Παρέχο (90’+3′ Μίτσελ), Οριόλ Ρομέου, Χουάν Μπερνάτ, Πιάτι (87′ Καρτάμπια), Πάκο Αλκάθερ (73′ Βάργκας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.