Σκόραρε και πάλι ο Βύντρα κόντρα στην Μπάρτσα

Ο Λουκάς Βύντρα όταν βλέπει Μπαρτσελόνα, αφηνιάζει. Ο διεθνής άσος σκόραρε για ακόμα μία φορά μέσα σε λίγες μέρες κόντρα στους "μπλαουγκράνα", ωστόσο το τέρμα που σημείωσε μάλλον έκανε κακό στη Λεβάντε, η οποία γνώρισε τη συντριβή με 5-1.

Ο Λουκάς Βύντρα όταν βλέπει Μπαρτσελόνα, αφηνιάζει. Ο διεθνής άσος σκόραρε για ακόμα μία φορά μέσα σε λίγες μέρες κόντρα στους “μπλαουγκράνα”, ωστόσο το τέρμα που σημείωσε μάλλον έκανε κακό στη Λεβάντε. Οι παίκτες του Μαρτίνο απάντησαν με πέντε γκολ και πανηγύρισαν τη νίκη με 5-1 και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας με συνολικό σκορ 9-2.

Ο Βύντρα στο 9′ έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Σέρχι Ρομπέρτο και αντί για άουτ, κατέληξε στα δίχτυα, βάζοντας με αυτό τον τυχερό τρόπο τη Λεβάντε οδηγό στο σκορ. Στο Καμπου Νου εκτός από νερό, έβρεχε και γκολ, καθώς ο Αντριάνο στο 28′ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο Πουγιόλ ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έδωσε το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα. Ο Σάντσε στο 50 διέυρυνε το προβάδισμα για τους γηπεδούχους και δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Φάμπρεγας στο 68′, λίγα δευτερόλεπτα πριν αποχωρήσει και δώσει τη θέση του στον Αφελάι…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.