Άλωσε τη Σεβίλλη με Βύντρα, Σιμάο!

Η «ελληνική» Λεβάντε έκανε μία από τις μεγαλύτερες φετινές εκπλήξεις στην Ισπανία, επικρατώντας στην Ανδαλουσία της Σεβίλλης, με 3-2, για την 21η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η «ελληνική» Λεβάντε έκανε μία από τις μεγαλύτερες φετινές εκπλήξεις στην Ισπανία, επικρατώντας στην Ανδαλουσία της Σεβίλλης, με 3-2, για την 21η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η Λεβάντε του Χουακίν Καπαρός έχει βρει την ελληνική συνταγή να κάνει ζημιές: Με νέα έκπληξη, απέναντι σε Σεβίλλη αυτή τη φορά, έφτασε στους 27 βαθμούς ενώ οι Ανδαλουσιανοί έμειναν στους 31 (όγδοοι κι έβδομοι στη βαθμολογία αντίστοιχα). Το ματς ήταν για γερά νεύρα και είχε δύο αποβολές στις καθυστερήσεις, με τον Γιάιρο στο 93΄ να βλέπει την κόκκινη κάρτα για τη Σεβίλλη και τον Νίκο Καράμπελα ένα λεπτό νωρίτερα για τη Λεβάντε!

Η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ με τον Κόκε στο 26΄, ενώ ο Μπαράλ με πέναλτι ισοφάρισε στο 30΄. Στο 68΄ οι γηπεδούχοι φάνηκε να παίρνουν δυνατό προβάδισμα για τη νίκη, με το 2-1 του Ράκιτις, όμως ο Λουκάς Βύντρα σκόραρε ξανά και μετά από ασίστ του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, επίσης, Αντρέας Ίβανσιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Το φοβερό είναι πώς ένας ακόμη πρώην «πράσινος», που δεν σκοράρει με την καμία, ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους στο 75΄.

Βαλένθια κι Εσπανιόλ έμειναν σε ισοπαλία 2-2, με το σκορ να διαμορφώνεται στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Προηγήθηκαν με τον Κόρντομπα οι φιλοξενούμενοι, μετά από ασίστ του Γκαρθία ο οποίος με πέναλτι ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 45΄. Προηγήθηκαν της εξέλιξης αυτής δύο γκολ των Λεβαντίνων, που τους έδωσαν προσωρινά το προβάδισμα, με τους Αλκασέρ στο 7΄ και Ζόνας (είχε την ασίστ στο 1-1) στο 32΄ να χρίζονται σκόρερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.