Παραιτήθηκε ο Ροσέλ!

Ο Σάντρο Ροσέλ αποτελεί παρελθόν από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα καθώς το βράδυ της Πέμπτης (23/01) υπέβαλε την παραίτησή του λόγω της μεταγραφής του Νεϊμάρ.

Ο Σάντρο Ροσέλ αποτελεί παρελθόν από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα καθώς το βράδυ της Πέμπτης (23/01) υπέβαλε την παραίτησή του λόγω της μεταγραφής του Νεϊμάρ.

Ο Ισπανός παράγοντας κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση χρημάτων στη μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου και γι’ αυτό το λόγο έκρινε σκόπιμο να αποχωρήσει από τα κοινά του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο αντίπαλος στη διοίκηση των «μπλαουγκράνα», Τζόρντι Κάσες κατηγόρησε τον 49χρονο για υπεξαίρεση χρημάτων αφού στη μεταγραφή του Νεϊμάρ υπογράφτηκε ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Επίσης, ζητείται από τον Ροσέλ να αιτιολογήσει τα 40 εκατομμύρια ευρώ που μπήκαν στον λογαριασμό της εταιρίας Ν&Ν που ανήκει στον Βραζιλιάνο και τον πατέρα του.

Αντικαταστάτης του θα είναι πιθανότατα ο Μπερομέου ενώ είναι αρκετά πιθανό και το σενάριο των εκλογών.

Ο Ροσέλ δήλωσε:

«Εγώ και η οικογένειά μου δεχτήκαμε απειλές και σκέφτηκα πως αυτό δεν αξίζει και παραιτήθηκα. Τις τελευταίες ημέρες δέχτηκα άδικη κριτική, που ήρθε από τα δικαστήρια. Εγγυώμαι πως ό,τι έγινε στη μεταγραφή του Νεϊμάρ ήταν σωστό. Ο σύλλογος πάντα πρέπει να έχει μία εικόνα που υπερασπίζεται την ομάδα. Δεν θέλαμε κάτι που αφορά εμένα να είναι και πληγή για το σύλλογο και την εικόνα του».

Για τον προσωπικό του απολογισμό είπε: «Κερδίσαμε το Champions League, δύο πρωταθλήματα και δείξαμε τη δυναμική μας. Είχαμε την περηφάνια να έχουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου», είπε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την απόφασή του.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.