Τέγιο: «Ευχαριστώ τον Μέσι»

Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε ο Κρστιάν Τέγιο, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μπαρτσελόνα στη νίκη 4-1 επί της Λεβάντε.
Δημοσίευση: 23/01/2014 - 11:48

Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε ο Κρστιάν Τέγιο, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μπαρτσελόνα στη νίκη 4-1 επί της Λεβάντε. Ο ισπανός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στα τρία γκολ, που σημείωσε στο συγκεκριμένο ματς και υπογράμμισε πως οφείλονται στην ποδοσφαιρική αξία του Αργεντινού συμπαίκτη του.

Αρχικά, ο Τέγιο δήλωσε αρχικά: «Με άφησε μόνο μου στα τρία γκολ που σημείωσα και θα πρέπει να τον ευχαριστήσω για αυτό. Το να έχει κάποιος έναν τέτοιο συμπαίκτη στην ομάδα του, είναι φανταστικό. Το ότι σκόραρα τρία γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Στη συνέχεια, δήλωσε για την απόδοσή του: «Είμαι χαρούμενος, επειδή αυτές τις ευκαιρίες που μου δίνονται θα πρέπει να τις πιάνω από τα μαλλιά. Η Λεβάντε ήταν μια ομάδα που μας δυσκόλευε. Είναι μια καλή νίκη για την ομάδα, ειδικά μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί και στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας».