Οδεύει προς τη Χετάφε ο Χουάν Κάλα

Στη Χετάφε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χουάν Κάλα, όπως αποκαλύπτει ο ισπανικός Τύπος τη Δευτέρα. Διάψευση από τον Ισπανό αμυντικό.

Στη Χετάφε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χουάν Κάλα, όπως αποκαλύπτει ο ισπανικός Τύπος τη Δευτέρα. Ο 24χρονος αμυντικός έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τη διοίκηση του νέου σταθμού της καριέρας του, για την έναρξη της συνεργασίας τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η εφημερίδα «Diario de Sevilla» αναφέρει πως ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Χετάφε, η οποία πρόσφερε αυξημένες οικονομικές απολαβές, συγκριτικά με τα χρήματα που εισπράττει ο Ισπανός από τους Ανδαλουσιανούς. Ο Κάλα μετρά φέτος εννέα συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ έχει αγωνιστεί σε έξι ματς του Europa League και σε δυο του κυπέλλου Ισπανίας.

Η Χετάφε από την πλευρά της έσπευσε να διαψεύσει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, τονίζοντας πως δεν έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ισπανό αμυντικό. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος έγραψε στο Twitter: “Καλημέρα, ξύπνησα μαθαίνοντας την είδηση ότι βρήκα νέα ομάδα χε χε, ενώ εγώ δεν το ήξερα. Συνεχίζω τη δουλειά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.