Αγοράζει αυτοκίνητα στους φυσιοθεραπευτές ο Ρονάλντο!

Μία υπόσχεση που έδωσε στο τιμ των φυσιοθεραπευτών της Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να τηρήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την βράβευσή του με τη Χρυσή Μπάλα.

Μία υπόσχεση που έδωσε στο τιμ των φυσιοθεραπευτών της Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να τηρήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την βράβευσή του με τη Χρυσή Μπάλα.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca, o CR7 είχε υποσχεθεί στους Πέδρο Τσουέκα, Ντάνι Πίρι, Χαβιέρ Σανταμαρία και Χουάν Μούρο ότι θα τους αγόραζε από ένα αμάξι σε περίπτωση που κέρδιζε το βραβείο ή η Ρεάλ κατακτούσε το δέκατο Κύπελλο Πρωταθλητριών στην ιστορία της.

Ο Ρονάλντο θέλησε έτσι να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά έτσι ώστε ο Πορτογάλος να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, οπότε τώρα πρέπει να…ξηλωθεί για να κρατήσει την υπόσχεσή του.

Σύμφωνα με τη Marca, ο Ρονάλντο έχει πολύ καλή σχέση με τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας και κατά καιρούς τους έχει κάνει δώρα κινητά, ρολόγια και iPad. Τώρα θα πρέπει να ξοδέψει κάτι παραπάνω, αλλά δεν πειράζει. Χρυσή Μπάλα είναι αυτή…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.