Νεϊμάρ: «Θέλω τίτλους με τη Μπάρτσα»

Να πανηγυρίσει τίτλους με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα τόσο φέτος, όσο και τα επόμενα χρόνια, θέλει ο Νεϊμάρ.
Δημοσίευση: 15/01/2014 - 10:52

Να πανηγυρίσει τίτλους με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα τόσο φέτος, όσο και τα επόμενα χρόνια, θέλει ο Νεϊμάρ, όπως υπογράμμισε ο ίδιος. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τόνισε πως είναι χαρούμενος με την έως τώρα παρουσία του στους Καταλανούς, ενώ υπογράμμισε πως η «χρυσή μπάλα» πήγε σε καλά χέρια φέτος.

Αρχικά, ο Νεϊμάρ δήλωσε στον καταλανικό Τύπο: «Πάνω από όλα, θέλω νίκες και τίτλους. Στο Πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ισπανίας, το Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο, σε όλα παίζω και θέλω να κερδίσω. Έχω ως στόχο να γράψω ιστορία με τον σύλλογό μου και την εθνική ομάδα».

Σχετικά με την έως τώρα καριέρα του στη Μπαρτσελόνα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το ξεκίνημά μου εδώ και ξέρω ότι μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα σε αυτή την ομάδα».

Τέλος, ο Βραζιλιάνος υπογράμμισε και για τη «χρυσή μπάλα»: «Δε μπορώ να πω ότι είναι άδικο, επειδή ο Κριστιάνο και ο Μέσι είναι διαφορετικοί ως ποδοσφαιριστές και κάνουν τη διαφορά στις ομάδες τους. Θα είχα ψηφίσει τον Μέσι ως τον καλύτερο, αλλά νομίζω ότι το βραβείο βρίσκεται σε καλά χέρια».