Ζιντάν: “Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Μπέιλ”

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δε θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ στο “Σαντιάγκο Μπερανμπέου”, την ίδια στιγμή που πληθαίνουν τα δημοσιεύματα, που θέλουν τον Ουαλό να αποχωρεί το καλοκαίρι.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δε θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ στο “Σαντιάγκο Μπερανμπέου”, την ίδια στιγμή που πληθαίνουν τα δημοσιεύματα, που θέλουν τον Ουαλό να αποχωρεί το καλοκαίρι. Ο Γάλλος τεχνικός των “μερένχες” άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως μπορεί η αναμέτρηση με την Μπέτις, να μην ήταν η τελευταία του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Χαρακτηριστικά, ο Ζιντάν δήλωσε: “Δεν ξέρω αν είναι το τελευταίο του παιχνίδι ή όχι. Δεν ξέρω τι πρόκειται να γίνει. Συγνώμη που δεν έπαιξε, αλλά κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει. Αν ένας παίκτης δεν χωράει στην ομάδα, τότε πρέπει να κάνω αυτό που είναι καλύτερο για την ομάδα”.

Και συμπλήρωσε: “Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει το τι έχει πετύχει ο Μπέιλ σε αυτή την ομάδα, αλλά ως προπονητής ζω στο τώρα. Έχω βασιστεί σε άλλους παίκτες τις τελευταίες εβδομάδες. Παίρνω αυτές τις αποφάσεις αν είναι το σωστό να γίνουν, και πρέπει να δρω προς το συμφέρον της ομάδας όλες τις στιγμές”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.