Στέλνουν στην Ελλάδα τον Γκέκα

Στο ελληνικό πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του από τον Ιανουάριο, ο Φάνης Γκέκας, τονίζουν οι Ισπανοί.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του από τον Ιανουάριο, ο Φάνης Γκέκας. Αυτό υποστηρίζει ο ισπανικός Τύπος, τονίζοντας πως ο παίκτης δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του και είναι έτοιμος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, εντός των ελληνικών συνόρων. Τις προηγούμενες ημέρες, ισπανικά δημοσιεύματα ήθελαν τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του παίκτη.

Αναλυτικά, το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδα «As»: «Eίναι ξεκάθαρο πλέον πως ο Γκέκας αναζητά τρόπο για να φύγει από τη Λεβάντε τον Ιανουάριο. Ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει προσαρμοστεί και είναι απογοητευμένος διότι δεν έχει το ρόλο που προσδοκούσε στην ομάδα. Στην Ελλάδα υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν και ο Φάνης σκέφτεται πλέον την προοπτική επιστροφής του προκειμένου να μη χάσει και τη θέση του στην Εθνική.

Ένα άλλο στοιχείο που δείχνει την επιθυμία του να φύγει ήταν και η συζήτηση που είχε με τον μάνατζέρ του Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος του πρότεινε είτε να μείνει στην Ισπανία είτε να πάει στη Γερμανία, με τον Γκέκα να του τονίζει ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.