«Ο Μέσι ζήτησε Νεϊμάρ»

Σύμφωνα με την Εl Mundo, ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε από τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα την επιστροφή του Νεϊμάρ. Ο ρόλος του Γκριζμάν στο πιθανό deal.

Σύμφωνα με την Εl Mundo, ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε από τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα την επιστροφή του Νεϊμάρ. Ο ρόλος του Γκριζμάν στο πιθανό deal.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο σούπερ σταρ της Μπάρτσα είχε συνομιλία με τον Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου και του εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει ξανά μαζί με τον Βραζιλιάνο, ο οποίος είχε παραχωρηθεί το 2017 στην Παρί Σεν Ζερμέν με το ποσό – ρεκόρ των 222 εκατ. ευρώ.

Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να χρησιμοποιήσει την συμφωνία που έχει με τον Αντουάν Γκριζμάν προκειμένου να πάρει πίσω τον Νεϊμάρ. Συγκεκριμένα, τονίζει ότι οι Καταλανοί μπορεί να μεταφέρουν το συμφωνητικό που είχαν με τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή στην Παρί για να πειστεί να παραχωρήσει τον Νεϊμάρ. Ωστόσο εκεί μπορεί να συναντήσει την αντίσταση του ίδιου του Γκριζμάν, που ίσως δεν θελήσει να μετακομίσει στο Παρίσι.

Την ίδια ώρα, η Globo στη Βραζιλία αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Παρί και Μπάρτσα για τον Νεϊμάρ έχουν ήδη ξεκινήσει, με τους Καταλανούς να προσφέρουν 100 εκατ. ευρώ και έμψυχα ανταλλάγματα όπως τους Ουμτιτί, Ντεμπελέ και Ράκιτιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.