Δεν έχει την εμπιστοσύνη των μελών ο Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν, όμως τα μέλη του καταλανικού συλλόγου φαίνεται πως έχουν αντίθετη άποψη με τη διοίκηση της ομάδας.
Δημοσίευση: 22/06/2019 - 10:19
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν, όμως τα μέλη του καταλανικού συλλόγου φαίνεται πως έχουν αντίθετη άποψη με τη διοίκηση της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της “Estudi Press”, ανάμεσα στα μέλη των “μπλαουγκράνα”, το 65,6% δε συμφωνεί με την παραμονή του του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας και θεωρεί πως η διοίκηση θα έπρεπε να έχει προχωρήσει στην αντικατάστασή του.

Το υπόλοιπο 33,6% τάσσεται υπέρ της παραμονής του Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, δίνοντας μια ακόμα ευκαιρία στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού. Το δημοσίευμα αναφέρει πως κύρια αιτία για τη δυσφορία των μελών της Μπαρτσελόνα προς το πρόσωπο του Βαλβέρδε είναι οι δυο σερί αποκλεισμοί της ομάδας από το Champions League, από τις Ρόμα και Λίβερουλ, με ταπεινωτικές ήττες.