Ο Νεϊμάρ πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στον Νεϊμάρ Τζούνιορ πως θα πρέπει να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις για το συμβόλαιο που θα υπογράψει μαζί της, αν τελικά ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στον Νεϊμάρ Τζούνιορ πως θα πρέπει να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις για το συμβόλαιο που θα υπογράψει μαζί της, αν τελικά ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του από την Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Mundo Deportivo”, οι ιθύνοντες των “μπλαουγκράνα” έχουν προτείνει μείωση ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου επιθετικού, συγκριτικά με αυτό που είχε στη γαλλική ομάδα.

Ο Νεϊμάρ εισπράττει 36 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από τους Παριζιάνους και αν τελικά υπογράψει στην Μπαρτσελόνα θα εισπράττει 22 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ο Νεϊμάρ φέρεται διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του και παράλληλα να αποσύρει την καταγγελία του για τη μη καταβολή του πριμ ανανέωσης του συμβολαίου του, πριν αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη με προορισμό το Παρίσι το 2017. Άλλωστε, ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.