Τα βρήκε με την Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του στο “Καμπ Νου”, μετά από δυο χρόνια στο Παρίσι.
Δημοσίευση: 25/06/2019 - 09:28
Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του στο “Καμπ Νου”, μετά από δυο χρόνια στο Παρίσι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του καταλανικού Τύπου, ο Βραζιλιάνος παίκτης συμφώνησε να ρίξει τις οικονομικές του απολαβές από τα 36,8 εκατομμύρια ευρώ στα 24 εκατομμύρια ευρώ, έτσι ώστε να μπορέσουν οι “μπλαουγκράνα” να καλύψουν το συμβόλαιό του, χωρίς να υπάρξουν οικονομικά προβλήματα. 

Πλέον, αυτό που απομένει είναι να βρεθεί η “χρυσή τομή” μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Οι Παριζιάνοι αξιώνουν 300 εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του παίκτη, με την Μπαρτσελόνα να προσφέρει μέχρι στιγμής 100 εκατομμύρια ευρώ και τον Φελίπε Κουτίνιο, ως έμψυχο αντάλλαγμα. Στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει και τα ονόματα των Ουμτιτί και Ράκιτιτς, τα οποία μελετώνται από τους πρωταθλητές Γαλλίας.