Ο Βαλβέρδε θέλει και τους δυο στη Βαρκελώνη

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να έδωσε τη συγκατάθεσή του για την απόκτηση τόσο του Νεϊμάρ Τζούνιορ, όσο και του Αντουάν Γκριεζμάν από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να έδωσε τη συγκατάθεσή του για την απόκτηση τόσο του Νεϊμάρ Τζούνιορ, όσο και του Αντουάν Γκριεζμάν από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα “Sport”, ο τεχνικός των “μπλαουγκράνα” φέρεται να έχει ήδη καταλήξει σε ένα 4-2-3-1 για τη νέα σεζόν, προκειμένου να χωρέσει στην ενδεκάδα των Καταλανών τους δυο μεγάλους μετεγγραφικούς στόχους της ομάδας του, αλλά και τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες. 

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή φέρεται να βρίσκεται ήδη στη Βαρκελώνη, προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου, που θα υπογράψει ο γιο τους, κατά την επιστροφή του στο “Καμπ Νου”. Πλέον, ο Νεϊμάρ περιμένει να τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του, καθώς ο ίδιος έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση. 

Τέλος, οι “μπλαουγκράνα” αναμένεται σύντομα να καλύψουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του Γάλλου επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης και να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους. Και ο Γκριεζμάν φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά για τους όρους του συμβολαίου που θα υπογράψει στους Καταλανούς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.