Απίστευτη ανατροπή της Λεβάντε

Με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο η Λεβάντε επικράτησε με 3-2 της Εσπανιόλ που στο πρώτο μέρος ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0.

Με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο η Λεβάντε επικράτησε με 3-2 της Εσπανιόλ που στο πρώτο μέρος ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Ο Λόνγκο στο 21′ και ο Τεχέρα στο 25′ έδωσαν σαφέστατο προβάδισμα στην ομάδα της Βαρκελώνης, η οποία, όμως, κατάφερε να φύγει από τη Βαλένθια χωρίς βαθμό και να γνωρίσει την τρίτη της ήττα σε τρία φετινά ματς για την Πριμέρα Ντιβισιόν.

Ο Χουανλού μείωσε για τους γηπεδούχους στο 55′ από ασίστ του Γκέκα, ο οποίος ξεκίνησε βασικός και έδωσε τη θέση του στον Άνχελ στο 80′. Η Λεβάντε ισοφάρισε με τον Λελ στο 56′ κι ενώ στο 81′ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ιμπόρα, βρήκε τον τρόπο να πάρει το “τρίποντο” με αυτογκόλ του Ροντρίγκεθ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Λελ, Χουάνφραν, Μπαγεστέρος, Ρόδας, Ντιόπ (46′ Μίτσελ), Χουανλού, Ιμπόρα, Μπαρκέρο, Γκέκας (80′ Άνχελ), Ελ Ζαρ (81′ Γκαρθία)

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Άλβαρες, Καπντεβίλα, Φορλίν, Ροδρίγκεθ, Βερδού (57′ Στουάνι), Σάντσεθ, Μουμπάρακ (51′ Σιμάο), Τεχέρα (76′ Μορένο), Λόπεθ, Φόντε, Λόνγκο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.