Η εφορία ζητεί 35 εκατομμύρια ευρώ από τον Νεϊμάρ!

Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Mundo Deportivo» υποστηρίζει η εφορία εξέτασε τις τέσσερις σεζόν του Βραζιλιάνου στην Μπαρτσελόνα και τη μεταγραφή του στην Παρί ζητώντας του 35 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mundo Deportivo» η οποία εδρεύει στη Βαρκελώνη, η ισπανική Εφορία ζητεί από τον Νεϊμάρ 35 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας ήδη μελετήσει την τετραετία του Βραζιλιάνου στους «Μπλαουγράνα» (2013-2017) αλλά και τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. 

Οι οικονομικές Αρχές της Ισπανίας ζήτησαν από το γαλλικό σύλλογο όλα τα στοιχεία της μεταγραφής του, καθώς το 2017 ο Νεϊμάρ παρέμεινε στην Ισπανία 183 ημέρες, επομένως έπρεπε να δηλώσει τα έσοδά του στην εφορία της ιβηρικής χώρας. Εφόσον βεβαίως κάτι τέτοιο ισχύει, τότε η επιστροφή του στους Καταλανούς, τίθεται ακόμη περισσότερο εν αμφιβόλω.

Σημειώνεται πως ο Βραζιλιάνος super star βρίσκεται στο μικροσκόπιο και των αρχών της χώρας του, καθώς κατηγορείται για φοροδιαφυγή, εξ ου κι η εφορία έχει «μπλοκάρει» 36 ακίνητα, συνολικής αξίας 16 εκατομμυρίων ευρώ. Οι Βραζιλιάνοι μελετούν το bonus 40 εκατομμυρίων ευρώ που έλαβε ο Νεϊμάρ όταν πήρε μεταγραφή από τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα. 

Υπενθυμίζεται πως κατά το πρόσφατο παρελθόν, το Ισπανικό Υπουργείο Οικονομικών έχει λάβει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από τους Μέσι και Ρονάλντο, διαπιστώνοντας παραβάσεις φορολογικής υφής από τους δύο αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.