Όλοι στο πλευρό του Μέσι

Στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι συντάχθηκε η Μπαρτσελόνα, μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του Αργεντινού ο Ρόιστον Ντρέντε για ρατσιστική συμπεριφορά, στο διάστημα που ο Ολλανδός αγωνιζόταν στην Ισπανία.

Στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι συντάχθηκε η Μπαρτσελόνα, μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του Αργεντινού ο Ρόιστον Ντρέντε για ρατσιστική συμπεριφορά, στο διάστημα που ο Ολλανδός αγωνιζόταν στην Ισπανία. Ο Ντρέντε, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Έβερτον, παραδέχθηκε στο ολλανδικό περιοδικό “Χέλντεν” ότι ο Μέσι τον κορόιδευε, όταν βρίσκονταν ως αντίπαλοι στους αγώνες της πριμέρα ντιβιζιόν.

Η Μπαρτσελόνα ισχυρίστηκε, μέσω εκπροσώπου της, ότι όλες οι κατηγορίες “απέχουν από την πραγματικότητα”. Χαρακτηριστικά είπε: “Ο παίκτης πάντα δείχνει υψηλό σεβασμό και συναδελφικότητα απέναντι στους αντιπάλους του, κάτι που έχει αναγνωριστεί πολλές φορές από συμπαίκτες και αντιπάλους. Είμαστε σίγουροι ότι οι κατηγορίες αυτές στερούνται σοβαρότητας κι απέχουν από την πραγματικότητα. Η συμπεριφορα του στη διάρκεια της καριέρας του ήταν πάντα εξαιρετική”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.