“Πόρτα” από τον Κουτίνιο στη Γιουνάιτεντ

Ο Φελίπε Κουτίνιο δε θέλει να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, λόγω του συναισθηματικού δεσίματός του με τη Λίβερπουλ.

Ο Φελίπε Κουτίνιο δε θέλει να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, λόγω του συναισθηματικού δεσίματός του με τη Λίβερπουλ. Οι “κόκκινοι διάβολοι”ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος μετά την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν από την Μπαρτσελόνα και την επικείμενη άφιξη του Νεϊμάρ Τζούνιορ, βλέπει πως ο χρόνος συμμετοχής του στους “μπλαουγκράνα” θα μειωθεί αρκετά. 

Η Μπαρτσελόνα φέρεται θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, με τα δημοσιεύματα του καταλανικού Τύπου να συμπεριλαμβάνουν τον παίκτη ως υποψήφιο έμψυχο αντάλλαγμα για τη μετεγγραφή του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται έτοιμη να κινηθεί για την απόκτησή του, όμως ο μάνατζερ του παίκτη, Ζοοραμπσιάν έσπευσε να βάλει φρένο στην αγγλική ομάδα.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: “Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, έχω παίκτες εκεί και τρέφω μεγάλο σεβασμό για αυτούς, αλλά το να πάει εκεί ο Φιλίπε θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο ως ακατόρθωτο”.

Και συμπλήρωσε: “Θα ήταν δύσκολο για τον Φιλίπε να παίξει σε οποιοδήποτε αντίπαλο της Λίβερπουλ, επειδή νιώθει τη Λίβερπουλ οικογένεια. Ο χρόνος του εκεί ήταν φανταστικός. Η καρδιά του είναι με τη Λίβερπουλ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.