Εκνευρισμός με Εμενίκε στη Λας Πάλμας

Τρόπο για να ξεφορτωθεί τον Εμάνουελ Εμενίκε φαίνεται πως αναζητεί η διοίκηση της Λας Πάλμας, με τον Πάκο Χέμεθ να τονίζει πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις με τον Νιγηριανό επιθετικό.
Δημοσίευση: 11/03/2018 - 11:47
Τρόπο για να ξεφορτωθεί τον Εμάνουελ Εμενίκε φαίνεται πως αναζητεί η διοίκηση της Λας Πάλμας, με τον Πάκο Χέμεθ να τονίζει πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις με τον Νιγηριανό επιθετικό. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο δεν τον έχει αφήσει να ενισχύσει την ισπανική ομάδα.

Ο τεχνικός των νησιωτών είναι απογοητευμένος από την κατάσταση του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο οποίο αποκτήθηκε ως δανεικός τον περασμένο Ιανουάριο. Χαρακτηριστικά, ο Χέμεθ δήλωσε: «Είτε βρίσκεται εδώ ο Εμενίκε, είτε όχι το ίδιο είναι... Το θέμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και θα πρέπει να μην λέμε πολλά. Είναι ιατρικό ζήτημα και έχει να κάνει και με τις εξετάσεις του και τον τραυματισμό του. Έχουμε ήδη μιλήσει μαζί του και δεν φαίνεται να μπορεί να βοηθήσει άμεσα πάντως. Μάλλον τελειώνει το θέμα αυτό».