Γκριεζμάν: “Έκλαιγα όταν συμφώνησα με την Μπαρτσελόνα”

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποκάλυψε πως ξέσπασε σε κλάματα, όταν ήρθε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει την καριέρα του στη Βαρκελώνη.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποκάλυψε πως ξέσπασε σε κλάματα, όταν ήρθε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει την καριέρα του στη Βαρκελώνη. Ο Γάλλος επιθετικός των “μπλαουγκράνα” τόνισε πως η χαρά του ήταν τεράστια, μόλις οριστικοποιήθηκε η μετεγγραφή του, ενώ συμπλήρωσε πως ξέρει τι θα τον περιμένει στην επιστροφή του στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, με τη φανέλα των Καταλανών.

Αρχικά, ο Γκριεζμάν δήλωσε: “Πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου και άρχισα να κλαίω από χαρά, γιατί τελείωσαν όλα. Ήμουν με τους φίλους μου, τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Ήταν μια υπέροχη στιγμή”.

Στη συνέχεια, ο Γάλλος επιθετικός τόνισε για την επιστροφή του στο “Wanda Metropolitano” τη νέα αγωνιστική περίοδο: “Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Με αγάπησαν πολύ και όταν κάποιος φεύγει, μπορεί να πονέσεις. Είναι το ίδιο με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η πρώτη μου επίσκεψη δεν ήταν εύκολη, αλλά πάντα θα έχω τις δύο ομάδες στην καρδιά μου, γιατί μου έδωσαν πολλά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.