Ζιντάν: “Μακάρι να φύγει άμεσα ο Μπέιλ”

Ο Ζινεντίν Ζιντάν τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της αποχώρησης του Γκάρεθ Μπέιλ από το έμψυχο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης και έδειξε ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου στον Ουαλό ποδοσφαιριστή.
Δημοσίευση: 21/07/2019 - 08:57
Ο Ζινεντίν Ζιντάν τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της αποχώρησης του Γκάρεθ Μπέιλ από το έμψυχο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης και έδειξε ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου στον Ουαλό ποδοσφαιριστή. Ο Γάλλος τεχνικός έχει εισηγηθεί την παραχώρηση του παίκτη στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι αρνητικός και θέλει να παραμείνει στους “μερένχες”. Ο Ζιντάν αποφάσισε να πιέσει από την πλευρά του τον Μπέιλ, ώστε να βρει ομάδα και να αποχωρήσει. 

Μετά τη φιλική ήττα 3-1 από την Μπάγερν Μονάχου, ο προπονητής της “Βασίλισσας” της Ευρώπης δήλωσε για τον Μπέιλ: “Ο Μπέιλ ήταν εκτός επειδή ο σύλλογος χειρίζεται το θέμα της αποχώρησής του. Αν φύγει αύριο θα είναι το καλύτερο, μακάρι η αποχώρησή του να είναι άμεση για το καλό όλων. Και του ίδιου, φυσικά. Ο σύλλογος είναι σε διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του, αλλά ήρθε η στιγμή να γίνουν κάποια πράγματα. Πρέπει να λάβω αποφάσεις και να κάνω αλλαγές. Η κατάσταση του Μπέιλ θα αλλάξει, δεν ξέρω αν θα γίνει σε 24 ή 48 ώρες, αλλά θα γίνει. Και αυτό θα είναι προς όφελος όλων”.