Δίνουν τα ρέστα τους για τον Μπέιλ οι Κινέζοι

Η Μπεϊζίνγκ Γκουοάν δείχνει έτοιμη να εντάξει τον Γκάρεθ Μπέιλ στο έμψυχο δυναμικό της και του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας, με εβδομαδιαίες οικονομικές απολαβές, οι οποίες φτάνουν το ένα εκατομμύριο λίρες.
Δημοσίευση: 22/07/2019 - 06:33
Η Μπεϊζίνγκ Γκουοάν δείχνει έτοιμη να εντάξει τον Γκάρεθ Μπέιλ στο έμψυχο δυναμικό της και του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας, με εβδομαδιαίες οικονομικές απολαβές, οι οποίες φτάνουν το ένα εκατομμύριο λίρες. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Mirror”, οι Κινέζοι θα προσπαθήσουν να δελεάσουν τον Ουαλό παίκτη με τα χρήματα, που θα του προσφέρουν και παράλληλα να κάμψουν τις επιφυλάξεις του, για μια ενδεχόμενη μετακίνηση στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισαν να του προσφέρουν το συγκεκριμένο ποσό, την ίδια στιγμή που ο παίκτης ψάχνει κάποια πρόταση από την Ευρώπη, προκειμένου να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ενδιαφέρον για τον Μπέιλ έχουν εκδηλώσει άλλες δυο κινεζικές ομάδες, ενώ την υπόθεση παρακολουθούν και ορισμένοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του παίκτη, τις προσεχείς ημέρες.