Δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες για τον Πογκμπά

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει στραμμένη πάντα την προσοχή της προς τον Πολ Πογκμπά και φέρεται έτοιμη να ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την απόκτησή του.
Δημοσίευση: 22/07/2019 - 07:33
Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει στραμμένη πάντα την προσοχή της προς τον Πολ Πογκμπά και φέρεται έτοιμη να ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την απόκτησή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των “μερένχες” ετοιμάζουν νέα πρόταση προς τους “κόκκινους διαβόλους” για τον Γάλλο μέσο και σύμφωνα με την εφημερίδα “As”, σκοπεύουν να συμπεριλάβουν σε αυτή και τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν. 

Στόχος της ισπανικής ομάδας είναι να αποκτήσουν τον παίκτη, μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου στην Αγγλία, δηλαδή στις 8 Αυγούστου, καθώς μετά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να αποφασίσει η αγγλική ομάδα, την παραχώρησή του. Ο Πογκμπά θέλει να μετακομίσει στη Μαδρίτη και φέρεται να πιέζει και αυτός από τη σειρά του τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.