Γκριεζμάν: «Άρχισα να κλαίω όταν υπέγραψα στη Μπαρτσελόνα!»

Τις πρώτες του δηλώσεις για την μεταγραφή του έκανε ο Αντουάν Γκριεζμάν. Οι Καταλανοί πλήρωσαν την ρήτρα των 120.000.000 ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να τον αποκτήσουν.

Τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, δημοσιοποίησε με δηλώσεις του ο Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός εντάχθηκε στην Μπαρτσελόνα αυτόν τον μήνα, αφού οι Καταλανοί πλήρωσαν την ρήτρα των 120.000.000 ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να τον αποκτήσουν.  
«Θα προσαρμόσω τον τρόπο παιχνιδιού και τώρα, όπως έκανα και με την Ατλέτικο» δήλωσε ο Γκριεζμάν, ο οποίος βρίσκεται στο Τόκιο με τη Μπαρτσελόνα ενόψει του αγώνα με την Τσέλσι την Τρίτη.
«Μου αρέσει το ύφος της ομάδας και ξέρω ότι μπορώ να συνεισφέρω πολλά πράγματα».

Ο Γκριεζμάν, ο οποίος σημείωσε 133 γκολ σε 257 εμφανίσεις με την Ατλέτικο, θα μπορούσε να αποτελέσει μέλος των «μπλαουγκράνα» ένα χρόνο πριν, αλλά τότε επέλεξε να υπογράψει μια νέα πενταετή συμφωνία με τους Μαδριλένους τον Ιούνιο του 2018.

Ωστόσο, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα τον Μάιο και ζήτησε να ολοκληρώσει την μεταγραφή  του στους πρωταθλητές της La Liga.
«Κάλεσα τον πατέρα μου και άρχισα να κλαίω με χαρά γιατί η μεταγραφή μου είχε ολοκληρωθεί. Ήμουν με τους φίλους μου, με τη σύζυγό μου, με τα παιδιά μου και ήταν μια απίστευτη στιγμή». 

Ερωτηθείς για τις πρώτες εντυπώσεις του για τη νέα του ομάδα, ο Γκριεζμάν δήλωσε: 
«Η Ατλέτικο έπαιζε πιο γρήγορα,  ενώ στη Μπαρτσελόνα έχουμε περισσότερη υπομονή. Έχουμε μια ομάδα για να κερδίσουμε τα πάντα, είναι δύσκολο, αλλά θα πρέπει να εργαστούμε γι ‘αυτόν τον σκοπό».

Η κίνηση του Γκριεζμάν προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στην Ατλέτικο και η ομάδα του Σιμεόνε υποστήριξε ότι η Μπαρτσελόνα διαπραγματεύτηκε τη συμφωνία όταν η τιμή εξαγοράς ήταν 200.000.000 ευρώ και όχι όταν μειώθηκε κατά 80.000.000 ευρώ στις αρχές Ιουλίου.

Η Ατλέτικο κατηγόρησε τον Γκριεζμάν για «έλλειψη σεβασμού», υποστηρίζοντας ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο μερών έγιναν τον Μάρτιο και σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζουν να μεταφέρουν την υπόθεσή στη FIFA.
Ο Γκριεζμάν έκανε «ντρίμπλα», όταν ρωτήθηκε γι΄αυτό το θέμα: «Είμαι επικεντρωμένος στη δουλειά με τους νέους συμπαίκτες μου.. Η καρδιά μου είναι εδώ, μαζί τους».

Παραδέχεται ότι εξακολουθεί να έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον πρώην προπονητή  του, Ντιέγκο Σιμεόνε, χαρακτηρίζοντάς την ως περισσότερο οικογενειακή σχέση από μία τυπική σχέση μεταξύ παίκτη και προπονητή».
«Ήταν πολύ σημαντικός για εμένα στο γήπεδο, αλλά και στην ιδιωτική μου ζωή, ξέρει ότι τον αγαπώ, έχουμε μια σχέση που ξεπερνά το άθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.