Οι πέντε λόγοι που ο Mπέιλ δεν έχει μέλλον στη Ρεάλ

Η εξαετής περιπέτεια του Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης φτάνει στο τέλος της. Όταν αποκτήθηκε το 2013 αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Η εξαετής περιπέτεια του Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης φτάνει στο τέλος της. Όταν αποκτήθηκε το 2013 αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.  Μετά την ήττα των Μαδριλένων από τη Μπάγερν στο International Champions Cup, ο Ζιντάν ανακοίνωσε ότι ο Ουαλός είναι πολύ κοντά στην αποχώρηση από την ομάδα. 
«Δεν έχω τίποτα προσωπικό εναντίον του, αλλά έρχεται μια στιγμή όπου τα πράγματα γίνονται, επειδή πρέπει να γίνουν» είπε μεταξύ άλλων ο Γάλλος τεχνικός. 
Πέντε είναι οι κύριοι λόγοι που ο αριστεροπόδαρος επιθετικός δεν έχει μέλλον στη Μαδρίτη:

1. Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΚΟΛΦ
Ο τερματοφύλακας Τιμπό Κουρτουά αποκάλυψε ότι ο Μπέιλ ονομάζεται «ο παίκτης του γκολφ» από τους συμπαίκτες του επειδή πολύ συχνά μετά από προπόνηση, φεύγει για να παίξει γκολφ.
Επικρίθηκε επίσης νωρίτερα μέσα στη χρονιά, γιατί παρακολούθησε ένα τουρνουά γκολφ στο κινητό του τηλέφωνο καθώς η ομάδα έφτασε με το λεωφορείο για ένα παιχνίδι στο Λεβάντε!
Γενικά είναι μοναχικός τύπος και ο μαρσέλο έχει αναφέρει ότι δεν ξέρει αν πραγματικά ο Μπέιλ ήθελε να προσαρμοστεί στην Ρεάλ, καθώς δεν μιλάει ισπανικά!
«Ο Μπέιλ δεν μιλάει ισπανικά, παρά μόνο αγγλικά και όταν θέλουμε να συνεννοηθούμε, μιλάμε με χειρονομίες» είχε πει ο Μαρσέλο.

2. ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
Ο Μπέιλ έχει τραυματιστεί τουλάχιστον 20 φορές σε αυτά τας 6 χρόνια στην Μαδρίτη και σύμφωνα με το έγκυρο Τransfermarkt.com έχει χάσει 72 και περισσότερα παιχνίδια, εξαιτίας τραυματισμών..
Η πλειονότητα των τραυματισμών ήταν μυϊκοί τραυματισμοί. Και εξακολουθεί να έχει ευπάθεια. Τα τελευταία 4 χρόνια, εξαιτίας των τραυματισμών του, έπαιξε σε μόλις 79 παιχνίδια στη La Liga.
Έπαιξε 42 αγώνες την τελευταία χρονιά για τους «Los Blancos», στους μισούς από αυτούς ως αλλαγή.

3. Ο ΖΙΝΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ 

Ο ερχομός του Ζιντάν εκ νέου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ήταν η αρχή του τέλους για τον Ουαλό διεθνή. 
Κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας στη Ρεάλ, ο Ζιντάν αισθάνθηκε ότι ο Μπέιλ ήταν πολύ ατομιστής και δεν ήταν τακτικά έξυπνος.
Είπε στον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ ότι ήθελε να πουλήσει το Μπέιλ, τον Μάιο του 2018, για να αγοράσει τον Αζάρ.
Αλλά το εκπληκτικό γκολ στον τελικό του Champions League, ώθησε τον Πέρεθ να αλλάξει γνώμη, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, ο Ζιντάν αποχώρησε. 

4. ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πασίγνωστο ότι δεν τον συμπαθούν.  Μάλιστα είχε καυγά με κάποιους φίλους της Ρεάλ την περασμένη εβδομάδα, καθώς επιβιβαζόταν στο λεωφορείο της ομάδας. Ο Μπέιλ χαρακτηρίστηκε ως «αχάριστος» από τους φίλους της ομάδας, όταν πήγε για πρώτη φορά στην προπόνηση πριν από δύο εβδομάδες. 

5. Ο ΑΖΑΡ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Ο Ζιντάν απέκτησε επιτέλους έναν παίκτη που ήθελε πολύ. Τον Εντέν Αζάρ. 
Ο Βέλγος θεωρητικά ήταν ο κύριος αντίπαλος του Μπέιλ για το αριστερό άκρο της επίθεσης, αν και ο Ουαλός έχει παίξει κατ΄επανάληψη και στη δεξιά πλευρά. 

Αλλά ο Μπέιλ, δεν είναι στην καρδιάτων οπαδών και του προπονητή της Ρεάλ. Περίπου 50.000 οπαδοί πήγαν στην παρουσίαση του παίκτη στο «Μπερναμπέου», οι διπλάσιοι από αυτούς που έιχαν παραστεί στην παρουσίαση του Μπέιλ, έξι χρόνια νωρίτερα.  
Είναι δύο χρόνια νεότερος από τον Μπέιο και προορίζεται για νέος ηγέτης της ομάδας. 
Από τη στιγμή που ο Αζάρ υπέγραψε στους Μαδριλένους, είχαν γραφτεί και οι τίτλοι τέλους για τον Μπέιλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.