Ζιντάν: «Ο Μπέιλ δεν έπαιξε, γιατί δεν ήθελε»

Θέση αναφορικά με τον σάλο που έχει ξεσπάσει, μετά την τοποθέτηση του για τον Γκάρεθ Μπέιλ, πήρε ο Ζινεντίν Ζιντάν σε μία προσπάθεια να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Θέση αναφορικά με τον σάλο που έχει ξεσπάσει, μετά την τοποθέτηση του για τον Γκάρεθ Μπέιλ, πήρε ο Ζινεντίν Ζιντάν σε μία προσπάθεια να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ο Γάλλος προπονητής πρόσφατα είχε δηλώσει πως θα ήταν καλύτερο για τη Ρεάλ Μαδρίτης να αποχωρήσει ο Μπέιλ ακόμη και την επόμενη ημέρα, ωστόσο με νέα του τοποθέτηση προσπάθησε να τα… μαζέψει.

Εξήγησε πως ναι μεν η «βασίλισσα» βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης του Ουαλού, ωστόσο ξεκαθάρισε πως αν αυτό δεν συμβεί τον υπολογίζει κανονικά, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Μπέιλ από το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε η Ρεάλ.

«Καμιά φορά τα ισπανικά μου σας δεν είναι τόσο σαφή. Θα προσπαθήσω να είμαι ξεκάθαρος. Δεν έδειξα έλλειψη σεβασμού σε κανέναν ποτέ, πόσο μάλλον σε έναν παίκτη. Πάντα θα είμαι μαζί τους. Η ομάδα διαπραγματεύεται την πώλησή του. Επίσης, ο Μπέιλ δεν άλλαξε ρούχα, γιατί εκείνος δεν ήθελε. Τώρα πάμε να τα πάρουμε από την αρχή. Είναι παίκτης της Ρεάλ και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Θα ενσωματωθεί κανονικά και θα δούμε. Ξέρετε τι κατάσταση επικρατεί με την ομάδα. Ο Γκάρεθ είναι παίκτης ενδεκάδας για εμάς. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Σε καμία περίπτωση δε με… ξεβολεύει να δουλεύω με τον Μπέιλ, είναι ίσα ίσα ένας ακόμη παίκτης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζιντάν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.