Έδωσαν τα ρέστα τους οι Ισπανοί

Οι ισπανικές ομάδες κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ρεκόρ στα χρήματα που δαπάνησαν την εφετινή σεζόν για τη μετεγγραφική τους ενίσχυση.
Δημοσίευση: 26/07/2019 - 06:19
Οι ισπανικές ομάδες κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ρεκόρ στα χρήματα που δαπάνησαν την εφετινή σεζόν για τη μετεγγραφική τους ενίσχυση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας, οι Ισπανοί ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο ευρώ στις εφετινές τους μετεγγραφές, οι οποίες ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με το “Goal.com”, το ποσό που αναμένεται να ξοδέψουν οι ισπανικές ομάδες την εφετινή σεζόν αναμένεται να ανέβει ακόμα περισσότερο, καθώς απομένουν αρκετές ημέρες για το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου στην ιβηρική χώρα και παράλληλα, αναμένονται και νέες μετεγγραφικές κινήσεις από της Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης, οι οποίες θα εκτοξεύουν το συγκεκριμένο νούμερο.

Ήδη, η “Βασίλισσα” της Ευρώπης βρίσκεται στην κορυφή των ομάδων, με τα χρήματα που έχει ξοδέψει σε μετεγγραφές, τα οποία φτάνουν τα 300 εκατομμύρια ευρώ. Τα χρήματα αυτά πήγαν στους Αζάρ, Μεντί, Γιόβιτς, Ροντρίγκο και Μιλιτάο.