Παρελθόν από την Εσπανιόλ ο Φλόρες

Πέντε ματς χωρίς νίκη ή γκολ ήταν αρκετά για να εξαντλήσουν την υπομονή της διοίκησης της Εσπανιόλ, η οποία προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες.

Πέντε ματς χωρίς νίκη ή γκολ ήταν αρκετά για να εξαντλήσουν την υπομονή της διοίκησης της Εσπανιόλ, η οποία προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες.
 
Ο Ισπανός τεχνικός είχε συζητηθεί για τη θέση του προπονητή της Στόουκ τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά προτίμησε να μείνει στη Βαρκελώνη. Ωστόσο, η Εσπανιόλ μετρά μόλις δύο νίκες στους τελευταίους 15 αγώνες της και έχει πέσει στη 16η θέση της βαθμολογίας.
 
«Ο Ζόρντι Λαρντίν και ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες απαλλάχθηκαν από τα καθήκοντά τους ω; αθλητικός διευθυντής και προπονητής της πρώτης ομάδας αντίστοιχα», ανέφερε το κείμενο της ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα.
 
«Η διοίκηση πήρε αυτή την απόφαση μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις και με τη σαφή πρόθεση να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα η χρονιά και να συνεχιστεί η πορεία της ομάδας με την προετοιμασία για τη σεζόν 2018-2019», συμπληρώνεται.
 
Ο 53χρονος είχε αναλάβει καθήκοντα το καλοκαίρι του 2016, λίγο καιρό αφότου είχε αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Γουότφορντ στην Αγγλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.