Η Μπάρτσα λύγισε την Άρσεναλ με υπογραφή … Σουάρες (vid)

Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι Καταλανοί με γκολ του Σουάρες επιβλήθηκαν 2-1 των Λονδρέζων.

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-1 την Άρσεναλ. Ένας ματς που έγινε για την 54η έκδοση του Κυπέλλου Τζοάν Γκαμπάρ με ιδιαίτερη σημασία για τους Καταλανούς, αφού – πέραν όλων των άλλων – οι φίλοι της ομάδας είδαν για πρώτη φορά από κοντά αγωνιζόμενα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.
Αγωνιζόμενοι δίχως τον Μέσι, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 36’ έπειτα από πολύ όμορφη ενέργεια του Ομπαμεγιάνγκ, που έβαλε στην πλάτη του τον Τζόρντι Άλμπα, γύρισε προς την αντίπαλη εστία και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Η απάντηση των Καταλανών άργησε να έρθει κι ουσιαστικά όταν ήρθε δεν ήταν ακριβώς … δική τους.
Μια κακή συνεννόηση ανάμεσα στον αμυντικό της λονδρέζικης ομάδας, Μέιτλαντ και τον τερματοφύλακα Νάιλς είχε ως αποτέλεσμα το … αυτογκόλ, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του Παπασταθόπουλου να προλάβει την μπάλα. Εντούτοις η ομάδα του κ. Έμερι έχασε σπουδαία ευκαιρία ν’ ανακτήσει το προβάδισμα και στο 81’ αλλά και πάλι η κακή συνεννόηση μεταξύ ποδοσφαιριστών της Άρσεναλ κόστισε ένα καλύτερο τελείωμα.
Κάτι που δε συνέβη από πλευράς των γηπεδούχων στο 90’ με τον Σέρζι να βγάζει με λόμπα την ασίστ στον Σουάρεζ ο οποίος με δυνατό γυριστό σουτ εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της Μπαρτσελόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.