Έτσι…έφτιαχνε τον Ρονάλντο ο Ζιντάν

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε τα λόγια που χρησιμοποιούσε ο Ζινεντίν Ζιντάν για να του ανεβάσει την ψυχολογία στην κοινή τους θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε τα λόγια που χρησιμοποιούσε ο Ζινεντίν Ζιντάν για να του ανεβάσει την ψυχολογία στην κοινή τους θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, κατέκτησε τρία σερί Τσάμπιονς Λιγκ στη Μαδρίτη υπό τις οδηγίες του Γάλλου τεχνικού και όπως τόνισε στο DAZN, χρωστά πολλά στον «Ζιζού».

«Ο Ζιντάν με βοήθησε πολύ. Ήδη τον σεβόμουν για την καριέρα του, αλλά δουλεύοντας μαζί του με έκανε να τον θαυμάζω ακόμα περισσότερο, για τον τρόπο που συμπεριφερόταν, που μιλούσε αλλά και τον τρόπο που μου φερόταν. Ο παίκτης δεν παίρνει αυτοπεποίθηση μόνο από τον εαυτό του, αλλά και από όλους τους ανθρώπους που είναι γύρω του, τους συμπαίκτες του και τον προπονητή. Ο Ζιντάν συνήθιζε να μου λέει ”Κρις, ηρέμησε, εσύ θα κάνεις τη διαφορά”. Πάντα ήταν ειλικρινής μαζί μου και γι’ αυτό θα τον έχω για πάντα στην καρδιά μου», τόνισε ο CR7.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.