H μεταγραφή Γκριεζμάν στο top-3 όλων των εποχών

Μετά το συμβιβασμό μεταξύ των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους Καταλανούς να καταβάλουν επιπλέον 15 εκατομμύρια ευρώ, η μεταγραφή του Γάλλου κοστίζει συνολικά 135 εκατομμύρια!

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης έφτασαν σε συμβιβασμό σε ότι αφορά τη μεταγραφή του Γκριεζμάν –οι «Ροχιμπλάνκος» προσέφυγαν στα δικαστήρια θεωρώντας πως οι Καταλανοί είχαν προσεγγίσει παράτυπα τον ποδοσφαιριστή- με τους «Μπλαουγράνα» να καταβάλουν επιπλέον 15 εκατομμύρια ευρώ.

Επομένως μαζί με το αρχικό ποσό ύψους 120 εκατομμυρίων –ήταν η ρήτρα αποδέσμευσης- το άθροισμα που προκύπτει είναι 135 εκατομμύρια. Ή για την ακρίβεια 135 εκ. και…300 ευρώ, όσο και το υποτυπώδες πρόστιμο που είχε επιβληθεί από την Ομοσπονδία στην Μπαρτσελόνα για παραβίαση κανονισμών στη στην πραγματοποίηση της μεταγραφής. 

Κάπως έτσι η μεταγραφή του Γάλλου είναι η τρίτη ακριβότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου, πίσω από 222 εκατομμύρια που είχε ξοδέψει η Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νεϊμάρ και τα 185 των Παριζιάνων για τον Εμπαπέ. Βεβαίως υπάρχει κι η περίπτωση του Κοουτίνιο, για τον οποίο η Μπαρτσελόνα έδωσε στη Λίβερπουλ 135 εκατομμύρια το 2018 ενώ υπάρχουν και bonus ύψους 25 εκατομμυρίων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.