Η τελευταία ευκαιρία του Ζιντάν

Ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι το ματς κόντρα στη Γαλατάσαραϊ για τους ομίλους του Champions League, την Τρίτη.

Ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι το ματς κόντρα στη Γαλατάσαραϊ για τους ομίλους του Champions League, την Τρίτη. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα “Marca”, σε περίπτωση ήττας της “Βασίλισσας” της Ευρώπης στην Κωνσταντινούπολη, ο Γάλλος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι δυσαρεστημένος με την έως τώρα πορεία της ισπανικής ομάδας σε πρωτάθλημα και Champions League και θεωρεί πως η δεύτερη θητεία του “Ζιζού” στον πάγκο των “μερένχες” δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη. 

Οι Ισπανοί τονίζουν πως η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τον Ζιντάν, μετά τις μετεγγραφές που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι. Οι “μερένχες” ξόδεψαν περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ, για να ενισχύσουν το ρόστερ τους, όμως μέχρι στιγμής η περσινή κακή τους εικόνα, δεν έχει αλλάξει. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.