Σε συμβιβασμό οι Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης

Η “χρυσή τομή” μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα για την υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν βρέθηκε και πλέον οι δυο ομάδες εγκαταλείπουν τις δικαστικές αίθουσες, όπου θα έλυναν τις διαφορές τους.
Δημοσίευση: 22/10/2019 - 07:40
Η “χρυσή τομή” μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα για την υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν βρέθηκε και πλέον οι δυο ομάδες εγκαταλείπουν τις δικαστικές αίθουσες, όπου θα έλυναν τις διαφορές τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα “El Mundo Deportivo”, οι Καταλανοί συμφώνησαν να καταβάλουν στους Μαδριλένους 15 εκατομμύρια ευρώ, επιπλέον για τη μετεγγραφή του Γάλλου επιθετικού, έτσι ώστε να μην οδηγηθεί η υπόθεση στη δικαιοσύνη. 

Οι “ροχιμπλάνκος” αξίωναν 80 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον για τη μετεγγραφή του Γκριεζμάν, καθώς υποστήριζαν πως οι επαφές του παίκτη με την καταλανική ομάδα είχαν ξεκινήσει πολύ πριν πέσει η ρήτρα του από τα 200 εκατομμύρια ευρώ, στα 120 εκατομμύρια. Ήδη, η Μπαρτσελόνα έχει επιβεβαιώσει τη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, η οποία θα προβλέπει πως οι “μπλαουγκράνα” θα έχουν τον πρώτο λόγο, σε περίπτωση που η Ατλέτικο Μαδρίτης δεχτεί προτάσεις για την παραχώρηση των Σαούλ και Χιμένεθ, από άλλες ομάδες.