Έγινε το έλα να δεις στο Μεξικό (video)

Σοβαρά επεισόδια στιγμάτισαν την αναμέτρηση της Ατλέτικο Σαν Λουίς με την Κερετάρο για το μεξικανικό πρωτάθλημα, όταν οι οπαδοί των δυο ομάδων συνεπλάκησαν στις εξέδρες του γηπέδου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν 37 τραυματίες.

Σοβαρά επεισόδια στιγμάτισαν την αναμέτρηση της Ατλέτικο Σαν Λουίς με την Κερετάρο για το μεξικανικό πρωτάθλημα, όταν οι οπαδοί των δυο ομάδων συνεπλάκησαν στις εξέδρες του γηπέδου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν 37 τραυματίες. Όλα ξεκίνησαν στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν 2-0.

Οι οπαδοί των δυο ομάδων ξεκίνησαν πετροπόλεμο και λίγο αργότερα υπήρξαν μάχες μεταξύ τους, σώμα με σώμα. Από τα εκατοντάδες αντικείμενα που εκτοξεύτηκαν, αρκετά τραυμάτισαν φιλάθλους, οι οποίοι δεν έπαιρναν μέρος στα επεισόδια. Πολλοί φίλαθλοι βρήκαν “καταφύγιο” στον αγωνιστικό χώρο. Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να επαναφέρουν την τάξη, μετά από περίπου 45 λεπτά. Η αποστολή της Κερετάρο παρέμεινε στο γήπεδο για περίπου δυο ώρες, ενώ για να αποχωρήσει από αυτό, χρειάστηκε η συνδρομή ισχυρής αστυνομικής δύναμης. 

Το σχετικό βίντεο: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.