Τα στιγμιότυπα της 9ης αγωνιστικής στην Ισπανία (video)

Νικηφόρα συνέχισε η Μπαρτσελόνα και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θύμα έκπληξης έπεσε η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Μαγιόρκα, ενώ ισόπαλο τελείωσε το ντέρμπι της Ατλέτικο με την Βαλένθια.

ΕΪΜΠΑΡ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-3
Η Μπαρτσελόνα πέρασε στη κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος μετά την άνετη επικράτηση κόντρα στην Εϊμπαρ (0-3). Για πρώτη φορά σκόραραν Μέσι, Σουάρες και Γκριεζμάν στο ίδιο παιχνίδι.



ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-1 
Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε ήττα – σοκ από τη Μαγιόρκα εκτός έδρας με 1-0.  
Στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος οι Μαδριλένοι δέχτηκαν ακόμα μία “σφαλιάρα” με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω από την Μπαρτσελόνα. 
Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Ζούνιορ στο έβδομο λεπτό αλλά ήταν αρκετό για να πάρουν οι γηπεδούχοι τη νίκη. 



ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1-1

Ισόπαλο χωρίς νικητή τελείωσε το ντέρμπι για την ένατη αγωνιστική ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντιέγκο Κόστα στο 36 με τις νυχτερίδες να ισοφαρίζουν στο 82 με τον Ντάνι Παρέχο. Η Ατλέτικο είναι στην 5η θέση με 16 βαθμούς. 



ΓΡΑΝΑΔΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1-0 
Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της ένατης αγωνιστικής η Γρανάδα επικράτησε με 1-0 της Οσασούνα και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ντομίνγκος Ντουάρτε στο 38ο λεπτό. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνες είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα.



ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΕΤΙΣ 3-1 
Νίκη με ανατροπή πανηγύρισε η Σοσιεδάδ κόντρα στην Μπέτις. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 12ο λεπτό με τον Λορέν Μορόν, όμως η Σοσιεδάδ ισοφάρισε με αυτογκόλ του Χάβι Γκαρθία.Οι παίκτες του Αλγκουαθίλ, πίεσαν και έκαναν την ανατροπή με τον Γουίλιαν Ζοζέ στο 36. Το τελικό 3-1 ήρθε στο 58 με τον Πορτού. Η Σοσιεδάλ σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση με 16 βαθμούς, όσους έχει και η Ατλέτικο. Η Μπέτις βρίσκεται στις τελευταίες θέσει με 9 πόντους. 



ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 0-1
Σημαντική εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η Βιγιαρεάλ, που επικράτησε με 1-0 της Εσπανιόλ. Τα «κίτρινα υποβρύχια» επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα κόντρα στην Οσασούνα και σκαρφάλωσαν στην 6η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Τόκο Εκαμπί στο 17ο λεπτό. 



ΑΛΑΒΕΣ – ΘΕΛΤΑ 2-0 
Επιστροφή στις νίκες για την Αλαβές, που κατάφερε έστω και προσωρινά να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γαριτάνο, νίκησε με 2-0 την Θέλτα με γκολ των Μαγκαγιάν και Λούκας στο 50 και 82 αντίστοιχα. 



ΧΕΤΑΦΕ – ΛΕΓΑΝΙΕΣ 2-0
Η Χετάφε πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Λεγανιές επικρατώντας με 2-0. Η Λεγανιές συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς χωρίς να έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Άνχελ στο 64 και 84. 



ΣΕΒΙΛΛΗ – ΛΕΒΑΝΤΕ 1-0
Η Σεβίλλη μετά την βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα με 4-0, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 1-0 της Λεβάντε. Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη και το πέτυχαν στο 86 με τον Ντε Γιόνγκ. 



ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 1-1
Χωρίς νικητή τελείωσε το ματς ανάμεσα στην Μπιλμπάο και την Βαγιαδολίδ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γουίλιαμς στο 33 και το τελικό 1-1 ήρθε στο 71 με αυτογκόλ του Ινίγο Μαρτίνες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.