Ζιντάν: “Δεν είχαμε αγωνιστική συνέπεια”

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έμεινε ευχαριστημένος με τα όσα είδε από τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, στην ήττα 1-0 από τη Μαγιόρκα για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έμεινε ευχαριστημένος με τα όσα είδε από τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, στην ήττα 1-0 από τη Μαγιόρκα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Γάλλος τεχνικός της “Βασίλισσας” της Ευρώπης υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν είχε αγωνιστική συνέπεια στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και δεν έπιασε καλή απόδοση στο συγκεκριμένο ματς.

Χαρακτηριστικά, ο Ζιντάν τόνισε μετά τον αγώνα με τους νησιώτες: “Το ξεκίνημά μας στον αγώνα ήταν πολύ κακό. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες στην συνέχεια, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Κυριαρχήσαμε αλλά δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να έχουμε αγωνιστική συνέπεια, να δείχνουμε κάθε τρεις μέρες που παίζουμε πως είμαστε καλοί, αλλά δεν το κάνουμε. Δεν μπορώ να πω ότι ανησυχώ, γιατί δεν μου αρέσει αυτή η λέξη, αλλά αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι φέτος, θα πρέπει να έχουμε σταθερότητα. Οι απουσίες δεν είναι δικαιολογία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.