Για τις 4 ή 18 Δεκεμβρίου οδεύει το Clasico

Αναστάτωση επικρατεί στην La Liga με την ημερομηνία διεξαγωγής του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ, καθώς η πολιτική αναταραχή στην Βαρκελώνη, έχει επιφέρει θέμα μετάθεσης του.

Αναστάτωση επικρατεί στην La Liga με την ημερομηνία διεξαγωγής του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ, καθώς η πολιτική αναταραχή στην Βαρκελώνη, έχει επιφέρει θέμα μετάθεσης του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ είναι αντίθετες στη διεξαγωγή του Clasico στις 26 Οκτωβρίου και η ισπανική ομοσπονδία εξετάζει το ενδεχόμενο για τη μετάθεσή του στις 4 ή 18 Δεκεμβρίου.

Στην Βαρκελώνη το κλίμα είναι τεταμένο μετά την φυλάκιση εννέα Καταλανών αυτονομιστών.
Στις 26 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο το Μαρτσελόνα-Ρεάλ στο Καπμ Νόου.

Έτσι η Ισπανική Λίγκα αιτήθηκε στις δύο ομάδες να γίνει το πρώτο ματς στην Μαδρίτη και τον ερχόμενο Μάρτιο το δεύτερο στο Καμπ Νόου.  

Καμία όμως από τις δύο ομάδες δεν θέλει κάτι τέτοιο.

Έτσι οι ισπανικές ποδοσφαιρικές αρχές να αναζητούν ήδη εναλλακτικές ημερομηνίες που θα “φιλοξενήσουν” το μεγάλο παιχνίδι. Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός “Cadena Ser” δύο είναι οι ημερομηνίες που εξετάζονται, η 4η και η 18η Δεκεμβρίου.

Και οι δύο ημερομηνίες είναι στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Αν το Clasico διεξαχθεί στις 4 Δεκεμβρίου, η Μπαρτσελόνα θα το δώσει αμέσως μετά το (εκτός έδρας) ντέρμπι με την Ατλέτικο και πριν από τον (εντός έδρας) αγώνα της με την Μαγιόρκα, ενώ για την Ρεάλ θα είναι μεταξύ των αγώνων της με Αλαβές (εκτός) και Εσπανιόλ (εντός).

Εάν τελικά επικρατήσει η δεύτερη πρόταση για τις 18 Δεκεμβρίου, τότε για την Μπαρτσελόνα θα είναι μεταξύ των παιχνιδιών της με Ρεάλ Σοσιεδάδ (εκτός έδρας) και Αλαβές (εντός), ενώ για την Ρεάλ θα είναι μεταξύ των παιχνιδιών της με Βαλένθια στο Μεστάγια και Μπιλμπάο στο Μπερναμπέου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.