Δίνει τα ρέστα της για τον Καντέ η Ρεάλ Μαδρίτης

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται αποφασισμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να αποκτήσει τον Ενγκολό Καντέ από την Τσέλσι το προσεχές καλοκαίρι.

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται αποφασισμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να αποκτήσει τον Ενγκολό Καντέ από την Τσέλσι το προσεχές καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της “Βασίλισσας” της Ευρώπης είναι έτοιμοι να προσφέρουν στην αγγλική ομάδα εκατό εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Γάλλου μέσου, ενώ θα προσφέρουν και ως έμψυχο αντάλλαγμα, τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός δεν έχει πείσει τον Ζινεντίν Ζιντάν πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ των “μερένχες” και ο Γάλλος τεχνικός έχει δώσει τη συγκατάθεσή του, ώστε να συμπεριληφθεί στην πρόταση, ως έμψυχο αντάλλαγμα. Ο Ροντρίγκες κοστολογείται από την ισπανική ομάδα στα 65 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει πως η πρόταση για τον Κανέ φτάνει τα 165 εκατομμύρια ευρώ. Στις σκέψεις των ιθυνόντων της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να συμπεριληφθεί ο Γκάρεθ Μπέιλ στην πρόταση, αν τελικά απορριφθεί η περίπτωση του Ροντρίγκες από την Τσέλσι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.