Καρεμπέ: “Δεν ήταν εύκολο για τον Ζιντάν”

Ο Κριστιάν Καρεμπέ υπογράμμισε πως δεν ήταν εύκολη η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης και πιστεύει στις δυνατότητες του Γάλλου τεχνικού.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ υπογράμμισε πως δεν ήταν εύκολη η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης και πιστεύει στις δυνατότητες του Γάλλου τεχνικού. Παράλληλα, ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά και στη συμμετοχή του στο φιλικό των παλαιμάχων της “Βασίλισσας” της Ευρώπης με τους αντίστοιχους της Μπολόνια, με αφορμή τη συμπλήρωση 110 ετών από την ίδρυση της ιταλικής ομάδας. 

Αρχικά, ο Καρεμπέ δήλωσε: “Έχω παίξει στην Serie A, έχω πάρα πολλές ωραίες αναμνήσεις από το ιταλικό ποδόσφαιρο και απόψε ήρθαμε για να γιορτάσουμε την επέτειο της Μπολόνια. Υπάρχει συγκίνηση γιατί έχω παίξει και δίπλα στον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στην Σαμπντόρια, ήταν παίκτης παγκόσμιας κλάσης και τώρα πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να νικήσουμε την λευχαιμία. Το μήνυμά του ήταν συγκινητικό. Μετά από αυτό δεν ήταν εύκολο να μπούμε στο χορτάρι και να παίξουμε”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης και στον Ζινεντίν Ζιντάν: “Φέτος είναι πρώτη στη βαθμολογία η Ρεάλ. Τα πάει καλά όμως δεν ήταν εύκολο για τον Ζιντάν να αναλάβει ξανά τα ηνία μίας ομάδας που είχε κερδίσει τόσα πολλά. Θεωρώ πως η φιλοδοξία του είναι να ξαναδώσει νοοτροπία νικητή στην Ρεάλ”.

Τέλος, ο Καρεμπέ αναφέρθηκε και στο ιταλικό πρωτάθλημα: “Η Γιουβέντους παραμένει η πιο δυνατή ομάδα της Ιταλίας, φέτος βλέπω μεγαλύτερη ισορροπία και χάρη στην Ίντερ και στην Νάπολι θα υπάρχει μεγαλύτερος συναγωνισμός. Για την Σαμπντόρια δεν είναι εύκολα τα πράγματα, έχουν ανάγκη από βαθμούς για να ανέβουν στην κατάταξη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.