Μέσι: «Η ρήτρα και τα λεφτά δεν σημαίνουν κάτι…»

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα «Sport», ο Αργεντινός αναφέρθηκε στο μέλλον του στην Μπαρτσελόνα, στη σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και στο κατά πόσο είναι το…αφεντικό των Καταλανών.
Δημοσίευση: 12/09/2019 - 11:41
Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε επί παντός επιστητού σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική αθλητική εφημερίδα «Sport» και πέραν της αναφοράς του στον Νεϊμάρ, ασχολήθηκε με όλα τα «καυτά» ζητήματα που απασχολούν τους φίλους της Μπαρτσελόνα, όπως είναι το μέλλον του, μετά την αποκάλυψη πως στο συμβόλαιό του από το 2017 και εντεύθεν, υπάρχει ρήτρα που του επιτρέπει στο τέλος κάθε σεζόν, να αποχωρήσει από το συλλόγο.«Εδώ είναι το σπίτι μου και δεν θέλω να φύγωΘέλω να συνεχίσω να νικάω με το σύλλογο, να έχω επιτυχίες. Για εμένα η ρήτρα και τα λεφτά δεν σημαίνουν κάτι. Κινούμαι βάσει άλλων πραγμάτων. Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει ένα σχέδιο που θα μας οδηγεί στις επιτυχίες. Προφανώς και δεν διοικώ την Μπαρτσελόνα. Το ίδιο λένε και για την εθνική Αργεντινής. Λένε πως επιλέγω παίκτες και προπονητές ή πως το κάνει ο πατέρας μου. Έχω συνηθίσει πλέον και δεν δίνω σημασία. Ξέρω ποια είναι η αλήθεια. Είναι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής.

Ο Ντεμπελέ πρέπει να γίνει πιο επαγγελματίας, να το βάλει στο μυαλό του, κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορεί να θριαμβεύσει στην Μπαρτσελόνα. Ουδέποτε είχα πρόβλημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, απλώς δεν είμαστε φίλοι αφού δεν έχουμε υπάρξει συμπαίκτες, δεν έχουμε μοιραστεί τα ίδια αποδυτήρια. Βρισκόμαστε μόνο σε εκδηλώσεις και βραβεύσεις. Στην τελευταία εκδήλωση βρεθήκαμε πολύ κοντά και μιλήσαμε πολύ. Η Αντονέλα (σ.σ. η σύζυγός του) είναι τα πάντα για εμένα. Είναι φοβερός σύντροφος, με στηρίζει απόλυτα, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές».