Σέρχιο Ράμος: “Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα ο Φαν Ντάικ”

Ο Σέρχιο Ράμος τάχθηκε υπέρ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στη “μάχη” για την κατάκτηση της “Χρυσής Μπάλας” τονίζοντας πως ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ αξίζει να κατακτήσει το συγκεκριμένο βραβείο.

Ο Σέρχιο Ράμος τάχθηκε υπέρ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στη “μάχη” για την κατάκτηση της “Χρυσής Μπάλας” τονίζοντας πως ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ αξίζει να κατακτήσει το συγκεκριμένο βραβείο. Ο Ισπανός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε στην εξαιρετική σεζόν που είχε ο Φαν Ντάικ με τη Λίβερπουλ, με την οποία έφτασε έως την κατάκτηση του Champions League. 

Χαρακτηριστικά, ο αρχηγός των “μερένχες” δήλωσε: “Αν ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ κερδίσει, θα είναι απόλυτα δίκαιο γι΄ αυτόν. Είναι ένας σπουδαίος αμυντικός”.

Στη συνέχεια, ο Σέρχιο Ράμος συμπλήρωσε: “Είναι πιο δύσκολο για έναν αμυντικό να κερδίσει το βραβείο, αλλά φαίνεται πως οι Κριστιάνο και Μέσι δεν θα το κερδίσουν φέτος. Σε κάνει να σκέφτεσαι διάφορα το ότι δεν έχει κερδίσει το βραβείο κανένας Ισπανός. Είναι ένα ατομικό βραβείο, αλλά δεν είναι εντελώς σαφές ποια είναι τα κριτήρια γι΄ αυτό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.