Στρέφεται στην περίπτωση του Καντέ η “Βασίλισσα”

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ενγκολο Καντέ, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμής.

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ενγκολο Καντέ, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του “defensacentral”, οι “μερέχνες” έχουν καταφέρει να συμφωνήσουν με τους Λονδρέζους, ώστε να έχουν τον πρώτο λόγο, σε περίπτωση που υπάρξει πρόταση για την παραχώρηση του παίκτη, το προσεχές διάστημα.

Η “Βασίλισσα” της Ευρώπης φέρεται να θέλει τον Γάλλο μέσο το ερχόμενο καλοκαίρι και με αυτή την κίνηση θέλησε να προλάβει τυχόν ενδιαφερομένους, οι οποίοι θα μπορούσαν να κινηθούν για την απόκτηση του Καντέ τον Ιανουάριο. Ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να είχε ως πρώτη του επιλογή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής τον Πολ Πογκμπά, όμως φέρεται να έστρεψε το ενδιαφέρον του στον Γάλλο μέσο της Τσέλσι, όταν οι “μερένχες” πληροφορήθηκαν πως ο Πογκμπά βρίσκεται κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.