Τέλος ο Μαρθελίνο από τη Βαλένθια, αναλαμβάνει ο Θελάδες

Σε μια κίνηση δίχως ποδοσφαιρική λογική προέβη ο ιδιοκτήτης της Βαλένθια, Πέτερ Λιμ, λύνοντας τη συνεργασία του με τον επιτυχημένο Ισπανό προπονητή.

Ο Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Βαλένθια, σε μια απόφαση που γεννά πολλά ερωτηματικά, υπό την έννοια πως η διετής θητεία του Ισπανού ήταν απολύτως επιτυχημένη. Η απόφαση ελήφθη την Τρίτη (10/9) στη Σιγκαπούρη από τον ιδιοκτήτη των «Τσε», Πέτερ Λιμ, και την κοινοποίησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ανίλ Μούρτι. 

Ο 54χρονος επανέφερε τη Βαλένθια στους ομίλους του Champions League, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Ισπανίας προ μηνών, νικώντας στον τελικό την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι, ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν ήταν ο επιθυμητός από την πλευρά του και το γυαλί με τον Λιμ είχε ραγίσει. Όλα αυτά με τη Βαλένθια να έχει 4 βαθμούς ύστερα από τρεις αγωνιστικές στη La Liga, να ετοιμάζεται για τον αγώνα στο «Καμπ Νόου» με την Μπαρτσελόνα το βράδυ του Σαββάτου (14/9) αλλά και για την πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League την Τρίτη (17/9) με την Τσέλσι στο Λονδίνο. 

Στον πάγκο της Βαλένθια θα βρεθεί ο Αλμπέρτ Θελάδες, ο οποίος δεν έχει πρότερη παρουσία σε πάγκο ομάδας της πρώτης κατηγορίας, όντας βοηθός του Λοπετέγι στο σύντομο πέρασμά του από τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς και προπονητής των μικρών εθνικών ομάδων της Ισπανίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.